Можем ли да вземем Google Play Pass извън САЩ?

Почти месец измина, откакто Гугъл анонсира, а и пусна на пазара своята абонаментна услуга Плей Пасс, което според скромната му презентация, трябва да е “твоят пас към стотици страхотни игри и приложения, без никакви реклами и “ин апп” плащания. Всичко на постоянна ниска месечна цена.”


Цената е $4.99 на месец и даже имаше намаление за абониралите се до 10.10.2019 и включва 350 премиум приложения и игри. Всичко дотук звучи почти безупречно, но (засега) остава достъпно само за потребителите в границите на Съединените Американски Щати. И макар, че от Гугъл съобщиха да очакваме Play Pass да се появи и по света.


И докато технологичният гигант не обича да се ангажира със срокове ние впрегнахме скромните си знания в, ок, наша собствена услуга, но за да не е толкова егоистично решихме да споделим и с вас:


Как да се сдобием с абонамент за Гугъл Плей Пасс, ако не живеем в Щатите.


Както бе посочено по-рано, услугата Google Play Pass в момента е подготвена за американския пазар. Така че, за да достигнем до услугата извън региона, трябва да превключим нацията на Play Store в САЩ. Това е доста лесно, но разбира се, има своите недостатъци. Ако сте добре с посочените обстоятелства, можете да продължите напред и да проследите ръководството стъпка по стъпка.


- Инсталирайте който и да е VPN по ваш избор, които ще ви позволи да смените регионът на ползване на Плей Стор с региона на Съединените щати.

-Влезте в Настройки >> Приложения и потърсете Google Play Store. Принудително спрете приложението.

-Пуснете Google Play Store изберете менюто с трите хоризонтални линии. От там отворете настройките на акаунта.

-Вече би трябвало да можете да видите нова опция, която гласи „Превключване към Play Store на САЩ“. -Използвайте или Paypal, или кредитна / дебитна карта за свой платежен метод

-Скоро ще бъдете готови да видите абонамента за Play Pass на началната страница. Ако не, докоснете менюто с линиите, за да намерите опцията. Вече можете да се съгласите на предложеният от Гугъл Play Pass.